Sensommerparty i Høyjord , Lørdag 9. august

Torgeir & KjendiseneHøyjord ungdomslag vil også i år invitere til Sensommerparty på vår idylliske festplass, Haugarplassen. Det hele går av stabelen lørdag 9. august, og arrangementskomiteen har vært i arbeide en god stund nå. Under her kan du se nærmere på årets artister. Har du Facebook? Hvis du ennå ikke har trykket LIKER på vår side Sensommerparty – bør du gjøre det nå! Det er der du finner alle nyheter og oppdateringer først.

FRIVILLIG? Vi trenger mange frivillige til og få dette arrangementet i havn. Vi trenger folk som kan være med og rigge til i forkant, vi trenger masse folk til å hjelpe til på selve festen både som vakter, salg og annet. Og ikke minst trenger vi ryddehjelp på søndagen. Er dette noe for deg? Ta i så fall kontakt med Marianne på telefon 900 64 049 eller på e-post: leder@hul.no  Du kan også fylle ut dette SKJEMAET for å bli frivillig.

SPAR INNTIL 75 KRONER PER BILLETT VED Å KJØPE DEN PÅ FORHÅND!

Via vår billettjeneste her på nett kan du gebyrfritt kjøpe din billett på forhånd.
Gebyrfrie billetter også i forsalg hos:
YX i Andebu
Statoil i Andebu
Shell i Kodal

Mot et gebyr på 25 kroner per billett kan du kjøpe billetter i forsalg her:
billettservice.no
Telefon: 815 33 133
7-Eleven
Narvesen

Billetter kjøpt på forhånd koster 300 kroner per billett.
Billetter kjøpt ved inngangen koster 375 kroner per billett.
Ledsagerbevis godtas.
Kjøpte billetter refunderes ikke.

 

GENERELL INFO OM ARRANGEMENTET:

  • Sensommerparty er et utearrangement, og den enkelte gjest må derfor selv sørge for riktig bekledning.
  • Det er begrenset med sittemuligheter inne på området, så ta gjerne med deg bord/stol om du ønsker det. Prinsippet om ”førstemann til mølla” gjelder.
  • Underlaget på uteplassen består av gress.
  • Det er ikke tillatt og ha med seg noen form for drikkevarer inn på området. (Gjelder også mineralvann, vann, kaffe og lignende)
  • På området er det både ordinære toaletter og såkalte festivaldoer. (Eget hanidicaptoalett).
  • Stor parkering like ved inngangen.
  • Muligheter for bobil, campingvogn og telt. (Ikke organisert).
  • Vi har betalingsterminaler på området.
  • Ordensvernet består av profesjonelle og politigodkjente vakter, i tillegg til eget vaktkorps.
  • Salg av mat og drikke under hele arrangementet.
  • Aldersgrensen for å delta på arrangementet er atten år. Vis legitimasjon uoppfordret du som normalt blir avkrevd legitimasjon på utesteder og lignende.

BUSS

Det går buss fra jernbanestasjonen i Tønsberg, lørdag 9. august klokken 19.30, til Haugarplassen og Sensommerparty.

Bussretur fra Haugarplassen etter arrangementsslutt klokken 01.30.
Ingen forhåndsbestilling, møt bare opp.

Turen betales direkte til sjåfør på bussen.
For bussinfo, ring Marianne på telefon 900 64 049

Hæla i taket med Blues Buddies

Blues Buddies pressebilde2 (3)Blues Buddies er et røft og tøft showband fra Vestfold. Det syv-manns store bandet baserer sine konserter rundt musikken fra den legendariske kult-filmen “The Blues Brothers”.

Bandet har eksistert siden 1990-tallet og har i årenes løp gjort en rekke konserter/show rundt om i Norge og Sverige. Men repertoaret er ikke bare fra filmen, men også låter av blant andre AC/DC og Tom Jones for å nevne noen. Låter som blir pakket inn i Blues Buddies-drakt.

Blues Buddies fikk strålende kritikker for sine fem utsolgte førjulshow, som ble arrangert på Hotell Klubben i Tønsberg i november og desember 2013.

Anmelder Fredrik Rütter ga en femmer på terningen, og skrev blant annet dette i sin kritikk som sto på trykk i Tønsbergs Blad 30.11.2013.

«The Blues Buddies kjører en heidundrendesBlues Brothers-tribute. Med høyt hevede megafoner, fulgt av deres temalåt på full guffe, entrer de scenen til ellevill jubel fra nesten fire hundre gjester.
Det tok omtrent bare 30 sekunderfør det første paret kastet seg ut i dansen.

De vet hva de er kommer for å høre, og mange synger med. Bandet spiller med høy intensitet og masse trøkk. Asle Tronrud trakterer bassgitaren, og Truls Gran har en stabel av keyboards. Tom Erik Rønningen har lange riff på gitaren og Per Arne Hansen sitter høyt med sine trommer. Vokal gjest er Line Knudsen som ikke bare har stemmekraft, men også prakt. Hun drar i gang Aretha Franklin-repertoaret med en enorm energi.

Hovedpersonene selv,Tom Bjørnsen, og den mest fremtredende av de to, Bjørnar Mikkelsen, jobber beinhardt. De har glimt i øyet og klarer å holde temperaturen oppe», skrev han.

Du vet aldri var som skjer når bluesbrødrene Elwood og Jake med band inntar scenen …

Torgeir & Kjendisene

Torgeir & KjendiseneResyme`- her er hva som har skjedd så langt : TORGEIR Hansen og hans muntre bande – Kjendisene –  har, som vi husker fra forrige episode, gjennomført 2500 spillejobber, et utall hits og har unnagjort et vellykket jubileumsår. Men publikum vil fortsatt ikke gi slipp på våre helter ! Følg med i den spennende fortsettelsen.

Vi går inn i historien der gutta har gitt ut en ny singel på et nytt selskap ( daWorks). Det fører til at Torgeir og Kjendisene legger ut på landeveien igjen. Denne gang er det « Jeg og min far» som skal promoteres for et sultent publikum og en sulteforet presse som har tatt imot dette nye livstegnet av en Youtube hit fra våre helter med åpne armer.

Tilfeldighetene vil ha det til at denne singelen kommer ut nøyaktig 20 år etter platedebuten «Publiv»! Står vi så overfor nok en hurramegrundt-låt, kan du spørre, og svaret er at det gjør vi ikke. Dette er en ettertenksom ballade som kan få frem følelser selv hos de mest hardbarkede av oss.

Men fortvil Ikke! Torgeir og Kjendisene har ikke glemt OPPDRAGET. Kallet de har fått er å underholde rundt om i Norge. Det har de gjort til Særdeles Godt i 21 år og som vi vil oppleve i neste episode – festen fortsetter og fortsetter.

Gå ikke glipp av Torgeir og Kjendisene når de kommer på Haugarplassen lørdag 9. august.

Tor-Magnus Sandbekk

Tor-Magnus SandbekkTor-Magnus er en ung mann fra Horten. Hans hovedinstrument er munnspill og gitar. Han har ingen spesiell utdanning, men har vært med på Bandseminar under Notodden Bluesfestival, og har deltatt i UKM de tre siste årene. TM har vært med i Vestfold-talenter, og Norske Talenter. Han har i hovedsak lært å spille selv, men også funnet litt hjelp på Youtube. Ettersom årene har gått har han ofte fått lov til å jamme med andre folk, og flere forskjellige band har hatt han med seg som gjesteartist.

Tor-Magnus spiller hver dag. Han elsker og få med publikum på showet han framfører, og liker godt og lage liv og røre.

Skal vi gjette på at Tor-Magnus er en skikkelig ”Up-Coming” stjerne?

Liker du denne artiklen?

Del på Facebook
Del på Twitter