PUBFEST 10.okt 2015

No problenLørdag 10. oktober er det klart for høstens pubfest på Haugar ungdomslokale.
Åpent fra klokken 20.00 – 01.30.
Inngang: 150 kroner. Billetten kjøpes ved inngangen.
ID: 18 år. (Legitimasjonsplikt)


Medbragte drikkevarer er ikke tillatt. Salg av vått og tørt.
Vi har bankterminal.
”No Problem!” sørger for den musikalske feststemningen.

No Problem låter meget profesjonelt og gjennomføringen er i en klasse for seg. Dette betyr gjennomarbeidet og spennende coverlåter som alle vil høre. De fleste som har sett og hørt No Problem, vil skrive under på at her oser det av sjarm og spilleglede! Her får du rutinerte og erfarne musikere som virkelig gir deg det som trengs for å ha en god kveld. Det perfekte band til ethvert arrangement som kan variere over et vidt spekter.

Er du i godt gammeldags festhumør og sulten på fest og ønsker å svinge deg eller synge med på et utvalg av låter samlet gjennom 20 år++ på veien? Da vil du ha kvalitet, kreativitet og profesjonalitet, hvor No Problem er alternativet du ønsker deg!

Liker du denne artiklen?

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter