Haugarplassen

Siden tidlig på femti-tallet har den idylliske Haugarplassen ligget der og vært i ungdomslagets eie. Her er det gjennom årene vært avviklet mange store arrangementer med flere tusen mennesker innenfor portene. På scenen har uttallige berømte kjendiser opptrådt. Dansebandet Mimix hadde i en årrekke fast dansekveld den første lørdagen i juli.

I flere år skjedde det lite eller ingen ting på Haugarplassen. Det var nær sagt bare tradisjonell 17-mai feiring som foregikk der. For noen år siden startet man opp med dansefester i mindre målestokk.
I 2004 satset man større. Norges ledende festband DDE tok turen om Høyjord med sin Gul-Tur turné. Året etter var det svenskebesøk og dans med Lasse Stefanz som sto på programmet.

Sommeren 2006 dro man til med et to-dagers arrangement. De danseglade fikk oppleve et nytt besøk av Sveriges største danseband, Lasse Stefanz. Dagen etterpå var det gjensyn med åttitallets store helter, RETURN.

I 2007 var det også et to-dagers arrangement med målgruppen de danseglade. Hele fire band laget liv og stemning på den sagnomsuste festplassen i Høyjord. «Dænsebændet», «Trond Erics», «Nyanse» og «Contrazt» sørget for den riktige stemningen.

I juni 2008 kunne vi ønske Åsmund Åmli Band og Ila Auto med Bettan som gjesteartist velkommen til bygda vår. En fin junisøndag kom den lille traktoren Gråtass med venner til Høyjord og Haugarplassen, til stor glede for store og små. Og ikke nok med det; i slutten av august kom Lasse Stefanz og Jiws til stor glede for de danseglade.

Kolbus gjestet oss i juni 2009, og laget gammeldags utefeststemning.

I år, lørdag 26. juni, er det selveste Frøya – jenta fra landet, som inntar scenen på Haugarplassen sammen med bandet sitt.

Gråtass og vennene hans dukker opp to ganger i år, lørdag 24. juli og søndag 8. august. Følg med på hul.no for mer info.

Om du lurer på noe må du gjerne sende oss en e-post.
post@hul.no