«FESTEN HIME» I HØYJORD!

I ÅR BLIR «FESTEN HIME» I HØYJORD!

i forbindelse med «Hælja Hime» arrangeres også festen Hime. I år er det Høyjord Ungdomslag som har tatt stafettpinnen, og årets utgave av Festen Hime skjer derfor på Haugar i Høyjord, lørdag 24. august.

Det er Torgeir & Kjendisene som skal kjøre en skikkelig hei-dundrende-fest i bygdas storstue.

Sikre deg plass ved å kjøpe billett på forhånd her:
https://hoyjordungdomslag.ticketco.events/no/nb/e/festen_hime

Billettprisen i forhåndssalg er 250 kroner inkludert billettgebyr.

Torgeir & Kjendisene legger ut på en omfattende turne i år igjen. Gutta har nytt program i år, nye låter er på vei, og to låter er nå streamet til gull !!!!!. Originalbesetningen fra noen år tilbake er samlet til mere moro enn noen gang.

Nå skal ikke alt være nytt med TORGEIR & CO. Fansen vil bli skuffet om de ikke får høre de gamle, gode låtene. En kveld uten Jippi Jai Jai Jippi, Fyllesjuk i dag, Kyss meg bak, 20 kg extra, Kongene på haugen er utenkelig for publikum og for TORGEIR . Han gjør alt for å rekke alle låtene, gjerne med et potpurri eller to slik at alle skal få sitt.

TORGEIR & KJENDISENE vant SPELLEMANNSPRISEN i 2016 for sitt album «En runde til» og fortsetter en runde til fra scenen i 2024 .

Som en skjønner er Torgeir Hansen muntrasjonsrådet, Per Kværner er hans eminente gitarist igjennom 30 år, og på trommer Håkon Aasheim, og ikke minst flere kjente bassister som bytter på å lage en utrolig flott stemning. Torgeir & co er klare for 2024 sesongen, bedre underholdning er det vanskelig å finne.

13 utgivelser samt flere radioesingler, nærmer bandet seg snart 4000 konserter !!!!. Torgeir var også nylig med Staysman på Spectrum som gjest og fremførte 20 kg extra foran 8000 mennesker.

Bandet er i studio i disse dager sammen med en meget profilert artist, følg med og bli med på Torgeir & Kjendisenes reise fremover. På festivaler / eventer / klubber etc er Torgeir & Kjendisene en av Norges mest publikumsvennlige band på veien de siste årene.

Kjøp din billett her:

https://hoyjordungdomslag.ticketco.events/no/nb/e/festen_hime

Liker du denne artiklen?

Del på Facebook
Del på Twitter