Medlemskap

Hvorfor bli medlem?

Det er flere grunner til at du bør bli medlem av Høyjord ungdomslag.
For det første støtter du derved lagets viktige arbeide for alle i bygda, nær sagt fra vugge til grav. Spesielt satsningsområde er barn og unge.

La oss aller først avlive en myte: selv om du melder deg inn i ungdomslaget er det ikke dermed sagt at du må stille til valg som tillitsvalgt, være med på dugnad og lignende. Det kan godt hende du blir spurt, ja det er sant, men det er ditt valg om du sier ja eller nei – du har ingen forpliktelser til annet enn å betale din medlemskontingent, og i det store og hele godta ungdomslagets lov.

Når det gjelder familiemedlemskap/husstandsmedlemskap omfatter dette alle medlemmer av en husstand. Man bør med andre ord ikke være gift med hverandre, bare man bor under samme tak. Barn som tidvis bor i husstanden kan også være medlem. Medlemskapet omfatter to voksne som er gift eller er samboere, og ubegrenset antall barn inntil femten år. Familiemedlemskap/husstandsmedlemskap – 300 kroner i årskontingent.

Etter fylte femten år må man ha eget medlemskap, dette selv om man bor i en husstand hvor det er tegnet familiemedlemskap/husstandsmedlemskap.
Enkeltmedlemmer over 15 år – 150 kroner i årskontingent.

Er man under femten år og bor i en husstand der de øvrige beboere ikke vil ha familiemedlemskap/husstandsmedlemskap, men personen under femten likevel ønsker og være medlem, er det mulig å tegne enkeltmedlemskap.
Enkeltmedlemmer under 15 år – 50 kroner i årskontingent.

Ved å følge opplysningene under kan du bli medlem. Vi sender deg giro/kontingentkrav straks vi har mottatt din innmelding.

Meld deg inn i Høyjord Ungdomslag

Ønsker du medlemskap i Høyjord Ungdomslag, bes du sende en e-post til post@hul.no.

I e-posten må du beskrive hvilket medlemskap du ønsker samt informasjon som fornavn, etternavn, mobil/telefonnummer, e-postadresse, fødselsdato, postadresse, postnummer og poststed.

HUSK! Ved familiemedlemskap skriver du i tillegg fullt navn og fødselsår på øvrige husstandsmedlemmer.

Det opereres med tre typer medlemskap i Høyjord ungdomslag.
Enkeltmedlemmer under 15 år – 50 kroner i årskontingent.
Enkeltmedlemmer over 15 år – 150 kroner i årskontingent.
Familiemedlemskap/husstandsmedlemskap – 300 kroner i årskontingent.

Liker du denne artiklen?

Del på Facebook
Del på Twitter