Hva er Grasrotandelen?

Gjennom Grasrotandelen er Norsk Tippings kunder med på å fordele noe av overskuddet. Kundene bestemmer selv hvilket lag eller forening som skal få ett beløp tilsvarende 7% av spillinnsatsen deres. 

Grasrotandelen ble etablert i 2009, og i løpet av den tiden har over 1,3 millioner av Norsk Tipping kunder registrert seg som grasrotgivere. Siden starten har ca. 5,8 milliarder kroner blitt generert gjennom grasrotandelen. Dette er midler som har kommet friviligheten i Norge til gode og er en viktig inntektskilde for lag og foreninger over hele landet.

Hvorfor bli Grasrotgiver?

Ønsker du å støtte lagets videre drift og aktiviteter som foreksempel Kjellær’n, julemarked, fester, revy med mer. Da er grasrotandelen en god måte å støtte på uten att det trenger å koste deg en krone, det er nemlig helt gratis å registrere seg som grasrotgiver. Du kan også når som helst bytte grasrotmotaker helt gratis.

Du får ikke mindre gevinst, eller betaler noe mer ved innlevering av kuponger når du er grasrotgiver, eneste forskjellen er att du er med på å bestemme hva litt av overskuddet til Norsk tipping skal gå til. Vi kan heller ikke se hvem våre grasrotgivere er, ei hvor mye den enkelte spiller for eller får i premie. 

Hvordan blir jeg grasrotgiver?

Hos kommisjonæren: 

Ta med deg spillekortet ditt og si at du vil registrere deg som grasrotgiver til Høyjord Ungdomslag. (Organisasjonsnummeret er 971 320 850 hvis de spør). 

 

Via app:

Logg inn på appen til Norsk tipping, Trykk på min profil, deretter trykk på fanen som heter grasrotgiver. Her kan du søke opp Høyjord ungdomslag eller søk på organisasjonsnummeret vårt som er 971 320 850. Du kan også klikke her for å registrere deg.

Via SMS:

Send GRASROTANDELEN 971 320 850 til 60000. (tjenesten er gratis)