Hva er Kjellær'n?

Kjellerklubben eller Kjellær’n som den blir kalt, er bygdas fritidsklubb for barn og unge. Klubben drives av Høyjord ungdomslag og holder til i underetasjen på Haugarlokalet. Her kan barn og unge komme for å leke, spille eller bare sosialisere. Det er helt gratis å komme på Kjellær’n. Man trenger heller ikke være medlem av ungdomslaget for å komme. 

I tillegg til de vanlige klubbkveldene prøver vi å kjøre noen ekstra aktiviteter i løpet av året som for eksempel overnatting på Haugar og turer utenfor klubben. følg med på kommende arrangementer som ligger i bunn av denne siden for når sånne ting kan skje.

Når er kjellær'n åpen?

Kjellær’n har åpen annenhver uke på mandag og onsdag i oddetallsuker. Mandager har vi åpent fra kl. 17.00 – 19.00, på denne dagen er det åpent for de som går i 1, 2 og 3 klasse. Onsdager har vi åpent fra kl. 18.00 – 20.00, denne dagen er da for de som går i 4, 5, 6 og 7 klasse.

Kiosk.

Det er kiosk på Kjellær’n. Her kan de som er på klubben kjøpe seg brus, godteri eller mat. Det er ikke noe krav om at man må handle i kiosken men man kan hvis man vil. Kiosken har gode priser og har ikke som mål å gå med det store overskudd. Det som kiosken går i overskudd med går tilbake igjen til klubben for å kjøpe inn utstyr og dra på turer. Vi tar kort, kontant og vipps i kiosken.

hva slags utstyr er det på klubben?

På klubben har vi noe for alle. Om du er av typen som liker å sitte å bare «henge» så har vi flere sofagrupper. Vil du heller sitte å «game» med venner så har vi Nintendo Switch med flere spill samt PlayStation med ratt og pedaler. Ønsker man en rolig kveld med brettspill kam man velge fra vårt flotte utvalg av helt nye brettspill 

Turer

Vi prøver å kjøre noen turer i årer alt ettersom økonomien tillater det.  

I 2023 startet Kjellær’n året med å fylle opp en hel buss med barn som tok turen til Kilden kino i Tønsberg for å se på den nye Ku-toppen filmen. I høstferien gjentok vi suksessen  og fylte nok en buss, men denne gangen gikk turen til Tusenfryd.  

Begge turene var helt gratis for de som var med, mat var også inkludert for turen som vi hadde til Tusenfryd.

Vi håper på å få til flere sånne turer i fremtiden.

Leie Kjellær'n til bursdag

For kun 400 kroner for medlem og 500 kroner for ikke medlem kan du leie kjellerklubbens lokaler og utstyr til en barnebursdag. Med i leien er bruk av kjøkken til enkel matlaging og utvask av lokalet etterpå. (Man står selv ansvarlig for å koste gulvet å gå ut med søppelet.)

Kontakt Morten på tlf: 48146567 eller på epost: haugar@hul.no for å booke.