Høyjord ungdomslag leier ut Haugar ungdomslokale

Haugar ungdomslokale - bygdas storstue siden 1933 


Om Haugar

 

Haugar ungdomslokale ble innviet 12. november 1933, med andre ord en stor dag i bygdas historie. På disse årene har Haugar blitt flittig brukt til absolutt alle mulige og umulige ting. Haugarlokalet ligger landlig og usjenert til i Høyjord. I 2023 ble begge salene på Haugar pusset opp, da ble vegger og tak malt, det ble lagt helt nytt gulvbelegg i salene og scenen fikk også ett helt nytt sceneteppet.

Hvor mange er det plass til på Haugar?

 

Haugar er godkjent for 270 personer, men med borddekking anbefaler vi ikke noe mere en 150 gjester. Vår «lillesal» er perfekt for mindre selskap på 20 gjester eller mindre. «Storesalen» og «lillesalen» henger sammen med en stor foldedør så man kan enkelt kombinere salene til ett stort selskap. 


Rullestol og parkering

 

Haugar er tilrettelagt for rullestolbrukere, det er rullestolrampe opp til inngangen. Det er en forhøyning opp til «Lillesalen» her har vi en flyttbar rullestol rampe som kan benyttes ved behov. Handicaptoalett ligger i første etg. like ved inngangen. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor og rundt lokalet.

Priser for leie av lokalet

Prisene nedenfor forutsetter at leietaker selv rigger til, rydder opp og soper etter seg. Vask er inkludert i prisen.

Ansvarlig leietaker må være 25 år. Lokalet leies ikke ut til rene ungdomsfester.

Ønsker du å leie Haugar?

Ta kontakt med Morten på tlf 48146567 eller e-post: haugar@hul.no for å booke Haugar. Du kan også bruke vår online booking kalender under.

Send en online booking forespørsel på haugar her:
Laster kalender...
Powered by Booking Calendar

Leie utstyr til bruk utenfor Haugar lokalet.

Skal du arrangere noe hjemme og trenger border, stoler, dekketøy og lignende. Høyjord Ungdomslag leier ut alt dette til bruk utenfor Haugar. Medlemmer av Høyjord ungdomslag får rabatt på leie av utstyr. prisene under er i utgangspunktet pr. døgn men av praktiske årsaker kan utstyret hentes fredags kveld med tilbakelevering søndag.

Ansvarlig leietaker må være 25 år. Lokalet leies ikke ut til rene ungdomsfester.

Ønsker du å leie utstyr til bruk utenfor lokalet?

Ta kontakt med Morten på tlf 48146567 eller e-post: haugar@hul.no for å booke utstyret